Fasıl 21 Yenilen çeşitli gıda müstahzarları
POZİSYON NO | EŞYANIN TANIMI |
21.01 2101.11 2101.11.00.10.00 2101.11.00.90.00 2101.12 2101.12.92.10.00 2101.12.92.90.00 2101.12.98.10.00 2101.12.98.90.00 2101.20 2101.20.20.00.11 2101.20.20.00.19 2101.20.92.00.00 2101.20.98.00.00 2101.30 2101.30.11.00.00 2101.30.19.00.00 2101.30.91.00.00 2101.30.99.00.00 21.02 2102.10 2102.10.10.00.00 2102.10.31.00.00 2102.10.39.00.00 2102.10.90.10.00 2102.10.90.90.00 2102.20 2102.20.11.10.00 2102.20.11.90.00 2102.20.19.10.00 2102.20.19.90.00 2102.20.90.10.00 2102.20.90.90.00 2102.30.00.00.00 21.03 2103.10.00.00.00 2103.20.00.00.00 2103.30 2103.30.10.00.11 2103.30.10.00.12 2103.30.90.00.00 2103.90 2103.90.10.00.00 2103.90.30.00.00 2103.90.90.00.11 2103.90.90.00.12 2103.90.90.00.13 2103.90.90.00.18 21.04 2104.10 2104.10.00.00.11 2104.10.00.00.12 2104.10.00.00.19 2104.20.00.00.00 2105.00 2105.00.10.10.00 2105.00.10.90.00 2105.00.91.10.00 2105.00.91.90.00 2105.00.99.10.00 2105.00.99.90.00 21.06 2106.10 2106.10.20.00.11 2106.10.20.00.19 2106.10.80.00.11 2106.10.80.00.19 2106.90 2106.90.20.00.00 2106.90.30.00.00 2106.90.51.00.00 2106.90.55.00.00 2106.90.59.00.00 2106.90.92.00.00 2106.90.98.00.12 2106.90.98.00.13 2106.90.98.00.14 2106.90.98.00.15 2106.90.98.00.16 2106.90.98.00.19 | Kahve, çay ve Paraguay çayı hülasası, esans ve konsantreleri ve esası bu ürünler veya kahve, çay, Paraguay çayı olan müstahzarlar;kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan diğer maddeler ve bunların hülasa, esans ve konsantreleri: - Kahve hülasası, esans ve konsantreleri ve esası bu hülasa, esans ve konsantreler veya kahve olan müstahzarlar: - - Hülasa, esans ve konsantreler: - - - Toz halinde - - - Diğerleri - - Esası hülasa, esans ve konsantre veya kahve olan müstah- zarlar : - - - Esası kahve hülasası, esansı ve konsantresi olan müstahzarlar : - - - - Katı süt yağı, süt proteinleri, sakkaroz, izoglikoz, nişasta veya glikoz içermeyen veya % 1,5'dan az katı süt yağı, % 2,5'dan az süt proteinleri, % 5'dan az sakkaroz veya izoglikoz, % 5'dan az nişasta veya glikoz içerenler - - - - Diğerleri - - - Diğerleri : - - - - Katı süt yağı, süt proteinleri, sakkaroz, izoglikoz, nişasta veya glikoz içermeyen veya % 1,5'dan az katı süt yağı, % 2,5'dan az süt proteinleri, % 5'dan az sakkaroz veya izoglikoz, %5'dan az nişasta veya glikoz içerenler - - - - Diğerleri - Çay ve Paraguay çayı hülasası, esans ve konsantreleri ve esası bu hülasa, esans veya konsantreler veya çay veya Paraguay çayı olan müstahzarlar : - - Hülasa, esans ve konsantreler - - - Çay hülasası - - - Diğerleri - - Müstahzarlar: - - - Esası çay ve maté hülasası, esansı ve konsantresi olanlar - - - Diğerleri - Kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan diğer maddeler ve bunların hülasa, esans ve konsantreleri: - - Kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan diğer maddeler : - - - Kavrulmuş hindiba - - - Diğerleri - - Kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan maddelerin hülasa,esans ve konsantreleri: - - - Kavrulmuş hindibadan elde edilenler - - - Diğerleri Mayalar (canlı veya cansız); cansız diğer tek hücreli mikro - organizmalar (30.02 pozisyonunda yer alan aşılar hariç); hazırlanmış kabartma tozları: - Canlı mayalar: - - Kültür mayaları - - Ekmekçi mayası: - - - Kuru maya - - - Diğerleri - - Diğerleri : - - - Bira mayası - - - Diğerleri - Cansız mayalar; cansız diğer tek hücreli mikroorganizmalar: - - Cansız mayalar: - - - Tablet, küp veya benzeri şekillerde veya net ağırlığı 1 kg.ı geçmeyen ambalajlarda : - - - - Bira mayası - - - - Diğerleri - - - Diğerleri : - - - - Bira mayası - - - - Diğerleri - - Diğerleri: - - - Tek hücreli algler - - - Diğerleri - Hazırlanmış kabartma tozları Soslar ve müstahzarları; çeşni ve lezzet verici karışımlar; hardal unu ve kaba unu ve hazır hardal: - Soya sosu - Domates ketçapı ve diğer domates sosları - Hardal unu ve kaba unu ve hazır hardal: - - Hardal unu ve irmiği - - - Net ağırlığı 1 kg veya daha az olanlar - - - Net ağırlığı 1 kg. dan fazla olanlar - - Hazır hardal - Diğerleri: - - Mango çetnisi (sıvı halde) - - Hacim itibariyle alkol derecesi % 44,2 veya daha fazla fakat % 49,2'yi geçmeyenler, ağırlık olarak % 1,5 - % 6 oranında çantaniye otu (gentiane) baharat ve çeşitli katkı maddeleri ile %4 - %10 arasında şe- ker içeren ve muhtevası 0,5 litreyi geçmeyen kaplarda bulunan aromatik içkiler - - Diğerleri - - - Acı biber sosu - - - Çemen - - - Harissa sosu - - - Diğerleri Çorbalar, et suları ve müstahzarları; karışım halindeki homo - jenize gıda müstahzarları: - Çorbalar, et suları ve müstahzarları : - - Et suyu tabletleri - - Çorbalar - - Diğerleri - Karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları Dondurma ve yenilen diğer buzlar (kakao içersin içermesin): - Katı süt yağı içermeyenler veya ağırlık itibariyle % 3 'ten az katı süt yağı içerenler: - - Kakao içerenler - - Diğerleri - Ağırlık itibariyle katı süt yağı oranı: - - % 3 veya daha fazla, fakat % 7'den az olanlar: - - - Kakao içerenler - - - Diğerleri - - % 7 veya daha fazla olanlar: - - - Kakao içerenler - - - Diğerleri Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan gıda müstahzarları: - Protein konsantreleri ve protein bünyeli maddeler: - - Katı süt yağı, sakkaroz, izoglikoz, glikoz veya nişasta içermeyen veya ağırlık itibariyle % 1,5 'ten az katı süt yağı, % 5'ten az sakkaroz veya izoglikoz, % 5'ten az glikoz veya nişasta içerenler - - - Diyet mamaları - - - Diğerleri - - Diğerleri - - - Diyet mamaları - - - Diğerleri - Diğerleri: - - Bileşik alkol müstahzarları (içki imalinde kullanılan koku veren madde- ler esaslı olanlar hariç) - - Aromalandırılmış veya renklendirilmiş şeker şurupları: - - - İzoglikoz şurupları - - - Diğerleri: - - - - Laktoz şurubu - - - - Glikoz şurubu ve malto dekstrin şurubu - - - - Diğerleri - - Diğerleri: - - - Katı süt yağı, sakkaroz, izoglikoz, nişasta veya glikoz içermeyen veya ağırlık itibariyle % 1,5 'ten az katı süt yağı, % 5'ten az sakkaroz veya izoglikoz, % 5'ten az glikoz veya nişasta içerenler - - - Diğerleri - - - - Koko tozu - - - - Koku komprimeleri - - - - Jöleler - - - - Emülgatörler - - - - Diyet mamaları - - - - Diğerleri |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
İletişim Adresimiz
www.ithalatihracat.biz
info@ithalatihracat.biz