26 Şubat 2015 Perşembe

Fasil 21

Fasıl 21 Yenilen çeşitli gıda müstahzarları

POZİSYON NOEŞYANIN TANIMI
21.01






2101.11
2101.11.00.10.00
2101.11.00.90.00
2101.12


2101.12.92.10.00



2101.12.92.90.00

2101.12.98.10.00



2101.12.98.90.00
2101.20



2101.20.20.00.11
2101.20.20.00.19

2101.20.92.00.00
2101.20.98.00.00
2101.30



2101.30.11.00.00
2101.30.19.00.00


2101.30.91.00.00
2101.30.99.00.00


21.02


2102.10
2102.10.10.00.00

2102.10.31.00.00
2102.10.39.00.00

2102.10.90.10.00
2102.10.90.90.00
2102.20



2102.20.11.10.00
2102.20.11.90.00

2102.20.19.10.00
2102.20.19.90.00

2102.20.90.10.00
2102.20.90.90.00
2102.30.00.00.00

21.03

2103.10.00.00.00
2103.20.00.00.00
2103.30

2103.30.10.00.11
2103.30.10.00.12
2103.30.90.00.00
2103.90
2103.90.10.00.00
2103.90.30.00.00





2103.90.90.00.11
2103.90.90.00.12
2103.90.90.00.13
2103.90.90.00.18

21.04

2104.10
2104.10.00.00.11
2104.10.00.00.12
2104.10.00.00.19
2104.20.00.00.00

2105.00


2105.00.10.10.00
2105.00.10.90.00


2105.00.91.10.00
2105.00.91.90.00

2105.00.99.10.00
2105.00.99.90.00

21.06

2106.10



2106.10.20.00.11
2106.10.20.00.19

2106.10.80.00.11
2106.10.80.00.19
2106.90
2106.90.20.00.00


2106.90.30.00.00

2106.90.51.00.00
2106.90.55.00.00
2106.90.59.00.00

2106.90.92.00.00



2106.90.98.00.12
2106.90.98.00.13
2106.90.98.00.14
2106.90.98.00.15
2106.90.98.00.16
2106.90.98.00.19
Kahve, çay ve Paraguay çayı hülasası, esans ve konsantreleri
ve esası bu ürünler veya kahve, çay, Paraguay çayı olan
müstahzarlar;kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine
kullanılan diğer maddeler ve bunların hülasa, esans ve
konsantreleri:
- Kahve hülasası, esans ve konsantreleri ve esası bu hülasa,
esans ve konsantreler veya kahve olan müstahzarlar:
- - Hülasa, esans ve konsantreler:
- - - Toz halinde
- - - Diğerleri
- - Esası hülasa, esans ve konsantre veya kahve olan müstah-
zarlar :
- - - Esası kahve hülasası, esansı ve konsantresi olan müstahzarlar :
- - - - Katı süt yağı, süt proteinleri, sakkaroz, izoglikoz, nişasta veya
glikoz içermeyen veya % 1,5'dan az katı süt yağı, % 2,5'dan az süt
proteinleri, % 5'dan az sakkaroz veya izoglikoz, % 5'dan az nişasta
veya glikoz içerenler
- - - - Diğerleri
- - - Diğerleri :
- - - - Katı süt yağı, süt proteinleri, sakkaroz, izoglikoz, nişasta veya
glikoz içermeyen veya % 1,5'dan az katı süt yağı, % 2,5'dan az süt
proteinleri, % 5'dan az sakkaroz veya izoglikoz, %5'dan az nişasta
veya glikoz içerenler
- - - - Diğerleri
- Çay ve Paraguay çayı hülasası, esans ve konsantreleri ve
esası bu hülasa, esans veya konsantreler veya çay veya
Paraguay çayı olan müstahzarlar :
- - Hülasa, esans ve konsantreler
- - - Çay hülasası
- - - Diğerleri
- - Müstahzarlar:
- - - Esası çay ve maté hülasası, esansı ve konsantresi olanlar
- - - Diğerleri
- Kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan
diğer maddeler ve bunların hülasa, esans ve konsantreleri:
- - Kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan diğer
maddeler :
- - - Kavrulmuş hindiba
- - - Diğerleri
- - Kavrulmuş hindiba ve kavrulmuş kahve yerine kullanılan
maddelerin hülasa,esans ve konsantreleri:
- - - Kavrulmuş hindibadan elde edilenler
- - - Diğerleri


Mayalar (canlı veya cansız); cansız diğer tek hücreli mikro -
organizmalar (30.02 pozisyonunda yer alan aşılar hariç);
hazırlanmış kabartma tozları:
- Canlı mayalar:
- - Kültür mayaları
- - Ekmekçi mayası:
- - - Kuru maya
- - - Diğerleri
- - Diğerleri :
- - - Bira mayası
- - - Diğerleri
- Cansız mayalar; cansız diğer tek hücreli mikroorganizmalar:
- - Cansız mayalar:
- - - Tablet, küp veya benzeri şekillerde veya net ağırlığı 1 kg.ı
geçmeyen ambalajlarda :
- - - - Bira mayası
- - - - Diğerleri
- - - Diğerleri :
- - - - Bira mayası
- - - - Diğerleri
- - Diğerleri:
- - - Tek hücreli algler
- - - Diğerleri
- Hazırlanmış kabartma tozları

Soslar ve müstahzarları; çeşni ve lezzet verici karışımlar;
hardal unu ve kaba unu ve hazır hardal:
- Soya sosu
- Domates ketçapı ve diğer domates sosları
- Hardal unu ve kaba unu ve hazır hardal:
- - Hardal unu ve irmiği
- - - Net ağırlığı 1 kg veya daha az olanlar
- - - Net ağırlığı 1 kg. dan fazla olanlar
- - Hazır hardal
- Diğerleri:
- - Mango çetnisi (sıvı halde)
- - Hacim itibariyle alkol derecesi % 44,2 veya daha fazla fakat % 49,2'yi
geçmeyenler, ağırlık olarak % 1,5 - % 6 oranında çantaniye otu
(gentiane) baharat ve çeşitli katkı maddeleri ile %4 - %10 arasında şe-
ker içeren ve muhtevası 0,5 litreyi geçmeyen kaplarda bulunan aromatik
içkiler
- - Diğerleri
- - - Acı biber sosu
- - - Çemen
- - - Harissa sosu
- - - Diğerleri

Çorbalar, et suları ve müstahzarları; karışım halindeki homo -
jenize gıda müstahzarları:
- Çorbalar, et suları ve müstahzarları :
- - Et suyu tabletleri
- - Çorbalar
- - Diğerleri
- Karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları

Dondurma ve yenilen diğer buzlar (kakao içersin içermesin):
- Katı süt yağı içermeyenler veya ağırlık itibariyle % 3 'ten az
katı süt yağı içerenler:
- - Kakao içerenler
- - Diğerleri
- Ağırlık itibariyle katı süt yağı oranı:
- - % 3 veya daha fazla, fakat % 7'den az olanlar:
- - - Kakao içerenler
- - - Diğerleri
- - % 7 veya daha fazla olanlar:
- - - Kakao içerenler
- - - Diğerleri

Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen veya yer almayan gıda
müstahzarları:
- Protein konsantreleri ve protein bünyeli maddeler:
- - Katı süt yağı, sakkaroz, izoglikoz, glikoz veya nişasta içermeyen
veya ağırlık itibariyle % 1,5 'ten az katı süt yağı, % 5'ten az
sakkaroz veya izoglikoz, % 5'ten az glikoz veya nişasta içerenler
- - - Diyet mamaları
- - - Diğerleri
- - Diğerleri
- - - Diyet mamaları
- - - Diğerleri
- Diğerleri:
- - Bileşik alkol müstahzarları (içki imalinde kullanılan koku veren madde-
ler esaslı olanlar hariç)
- - Aromalandırılmış veya renklendirilmiş şeker şurupları:
- - - İzoglikoz şurupları
- - - Diğerleri:
- - - - Laktoz şurubu
- - - - Glikoz şurubu ve malto dekstrin şurubu
- - - - Diğerleri
- - Diğerleri:
- - - Katı süt yağı, sakkaroz, izoglikoz, nişasta veya glikoz içermeyen
veya ağırlık itibariyle % 1,5 'ten az katı süt yağı, % 5'ten az sakkaroz
veya izoglikoz, % 5'ten az glikoz veya nişasta içerenler
- - - Diğerleri
- - - - Koko tozu
- - - - Koku komprimeleri
- - - - Jöleler
- - - - Emülgatörler
- - - - Diyet mamaları
- - - - Diğerleri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İletişim Formu/Contact Form

Ad

E-posta *

Mesaj *